Zo dichtbij: een erotische gay fantasie

close quarters dutch 2100x1400 cover

Liam is een teruggetrokken, homo, en woont alleen. Tot hij besluit zijn logeerkamer te verhuren. Ashton, een sexy jonge twintiger, komt op de advertentie af en trekt bij hem in. Liam is veel tijd kwijt aan zijn fantasieën over Ashton, maar hij probeert hem niet te versieren want Ashton is hetero. Dat denkt hij tenminste.

Wanneer Liam op een avond thuiskomt, vindt hij Ashton vrijend op de bank met een andere jongen. Liam is flink jaloers op deze “andere man”, en kan niet verbergen dat hij teleurgesteld is om Ashton met een ander te zien.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.250 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Maar…” Liam keek hem vertwijfeld aan. “Op de sofa… je leek hem flink op te winden.”

Ashton grijnsde en haalde zijn schouders op. “Kennelijk heeft hij acteertalent. Hij hielp me alleen maar om jouw interesse te beoordelen.”

Liam likte langzaam aan zijn lippen. “Het was allemaal… show?”

“Jep.” Ashton knipoogde en leunde voorover voor een snelle zoen. Liam schrok ervan op, waarop Ashton zachtjes lachte. “Niet bang zijn. Ik bijt alleen als je het wilt.” Hij grijnsde en drukte zijn lippen op elkaar, nog steeds vlakbij Liams mond. “Wil je… dat ik je nog eens zoen?”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0