Zien en gezien worden: Een erotische voyeuristische fantasie

http://www.dreamstime.com/-image758525

De keurige Jason heeft een geheim – iedere avond begluurt hij zijn buurvrouw die zich klaarmaakt om naar bed te gaan. Hij weet dat het fout is, maar er is iets aan haar wat hem al zijn eigen regels wil laten breken. Maar hij weet niet dat zijn buurvrouw expres een show opvoert voor hem. Wanneer Lucy haar buurman erop betrapt dat hij haar begluurt, windt het haar buitengewoon op. Nadat ze hem wekenlang stiekem terug heeft bekeken, geeft ze toe aan haar verlangen en stelt zichzelf voor – gekleed in niet veel meer dan haar favoriete stiletto’s.

Dit is een expliciet, erotisch kort verhaal van ongeveer 5.200 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Ook was ze zeker van iets anders – ze hield ervan bekeken te worden.

Het was bizar, en paste totaal niet bij haar. Maar door zijn onverdeelde aandacht voelde ze zich mooi. Ze voelde een kracht die ze niet voor mogelijk had gehouden. Lucy was iedere avond een half uur lang het middelpunt van de wereld van één man. Het maakte niet uit hoe haar haar zat, of ze vocht vasthield, of dat haar slipje niet bij haar beha paste – hij was er altijd, wachtend, kijkend.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsLeave a Reply

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0