Verloren zonder U: BDSM met de miljardair, Boek twee

lost without you dutch 2100x1400 cover

Alicia is dolblij thuis te komen na een reis naar de andere kant van het land. Maar eerst moet ze de strijd aangaan met haar Meester. Hij is er niet gelukkig mee twee weken alleen te zijn gelaten, en daar moet Alicia nu voor boeten.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.350 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

De rit naar de stad verliep stilletjes. Charles had het scherm omhoog gehouden om Alicia haar privacy te gunnen. Ze zat achterover gezakt op de chique achterbank van crèmekleurig leer, zonder muziek of tv op te zetten. In plaats daarvan zat ze in stilte, zoals ze altijd graag deed in de prachtige Rolls-Royce, en genoot van de koele, ontspannende ruimte, waar ze niets anders hoorde dan het lichte spinnen van de motor. Ze overwoog haar ogen te sluiten, maar werd al snel gestoord door het gepiep van haar telefoon.

Hij was het.

“Je zou nu in de auto moeten zitten.”

Ze antwoordde vlug.

“Ja, Meneer. Ik ben er over ongeveer 40 minuten.”

Hij antwoordde haar kortaf: “Ik ben er over twee uur.”

Zo zou Alicia niet veel langer dan een uur de tijd hebben om zich na thuiskomst klaar te maken, maar daar maakte ze zich geen zorgen over. Ondertussen was het routine geworden. Toch wilde ze nu zo snel mogelijk thuis zijn. Ze realiseerde zich dat dat niet was omdat ze weinig tijd zou hebben, maar omdat ze Hem wilde zien. Ze wilde klaar voor Hem zijn, en op Hem wachten zodat ze Hem uit de lift zou horen stappen, Zijn voetstappen over de gang zou horen, de deurknop die opengedraaid werd…

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0