Verloren Onschuld: Een erotische fantasie

In de hoop een doorbraak te maken en haar carrière als journaliste te starten, komt Patricia “Patty” Hanson naar Eden, een resort vol luxe en gehuld in geheimzinnigheid, vastberaden de geheimen te ontrafelen. Ze ontdekt al snel dat de geheimen donkerder zijn dan ze zich voorgesteld had en meer zijn dan ze aan kan. Is ze in staat te ontsnappen? Of zal ze zich overgeven aan de verleidingen die Eden te bieden heeft?

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5200 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Goed.”grinnikte Rob. “Als je iets nodig hebt, wat dan ook, druk dan alsjeblieft op de knop naast de deur. Iemand komt je meteen helpen.”

Patty knikte. “Dankjewel.”

Nadat Rob vertrokken was beinspecteerde ze de kamer weer en zag een paar verassende details, zoals drie flessen glijmiddel in de badkamer, lingerie in de kast, een paar handboeien onder het kussen en een zweep die achter de deur hing.

Ze deden haar opwinden en bevestigden haar vermoedens dat er iets vreemds gaande was, maar tegelijkertijd maakte het haar verward en bang.

Wat was Eden eigenlijk voor een plek?

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0