Thuis met kerst: een erotische fantasie

home-for-the-holidays-dutch-1400x2100

Greg keert voor de feestdagen naar huis en komt oog in oog te staan met het verleden. Lena was de dochter van de buren, het meisje dat Greg en zijn vrienden vroeger overal volgde als een verdwaald hondje. Lena was toen nog een lelijk eendje, een onhandige tiener met een beugel en dikke brillenglazen. Maar ondertussen is ze uitgegroeid tot een prachtige vrouw die niet op haar mondje is gevallen. Tijdens een familiediner bij haar ouders thuis, verleidt Lena Greg en ze neemt hem mee naar het toilet om herinneringen op te halen. Zal dit het nieuwe begin worden waarvan Greg niet eens wist dat hij eraan toe was, of zal het uitlopen op een fiasco van rampzalige proporties?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.300 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Hij kon maar niet bevatten wat er gaande was.

Greg stond stil voor de deur van het toilet, zijn hand geheven om aan te kloppen. Er schoten allerlei gedachten door zijn hoofd. Wat als mevrouw Madison had gezien dat Lena hem een condoom had gegeven? Wat als ze wist wat zij op het punt stonden te doen – stonden ze wel op het punt iets te doen? Wat als Colin hem of haar kwam zoeken, of, erger nog, Gregs moeder? Wat zou zij wel niet denken?

Maar toen dacht hij aan Lena in haar strakke, korte rokje en hij kon niet snel genoeg aankloppen.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0