Slip der wet: Een BDSM sexslaven fantasie

lovers

Holly is een knappe assistent bij een advocatenkantoor met rondingen op de juiste plekken. Ze is altijd erg goed geweest in haar werk, maar toen haar vriendje het uitmaakte, begon ze aan andere dingen te denken. Ze maakte een fout bij een getuigenverklaring en haar baas gaat door het lint. Haar baas, de heer Brian Bruland, besluit om haar een aanbod te doen in plaats van haar te ontslaan. Ze moet een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen waarin staat dat zij onderdanig is in zijn wereld van sexuele overheersing. Holly vindt dit geweldig, maar verbergt dit. Ze heeft altijd gedomineerd willen worden en zij wilde graag dat hij dit zou doen. Ze tekent het contract en nu is ze van hem.

Dit is een expliciet kort erotisch verhaal van ongeveer 5.000 woorden. Het bevat beeldend taalgebruik en sexuele thema’s. Het is alleen bedoeld voor volwassenen die in dit soort dingen geïnteresseerd zijn, en dient alleen bekeken te worden op plekken waar de verkoop het lezen niet in strijd is met de plaatselijke wet.

Uittreksel:

Holly beet op haar onderlip en nam het contract aan. Het was pasklaar. Er stond in dat zij zich aan hem moest onderwerpen op iedere manier die hij wilde, en ze moest deze overeenkomst geheimhouden. Als ze er met anderen over zou praten, of over zou bloggen op het internet, zouden er wettelijke repercussies volgen en zou ze direct ontslagen worden. Het contract zou per maand verlengd worden, en meneer Bruland zou bepalen voor hoe lang. Hij was de enige die het contract kon beëindigen en als zij zou proberen om het contract te beëindigen, zou ze opdraaien voor de wettelijke consequenties. Voor iedere sessie zou er een stopwoord worden afgesproken wat ze op de dag zelf zou horen. Holly las de overeenkomst een paar keer door om alles te begrijpen. Ze deed haar best om de glimlach te onderdrukken die ze van binnen voelde. Ze legde het contract op zijn bureau, pakte een pen en zette haar handtekening op de lijn bij haar naam. Ze legde de pen terug op zijn bureau en zag dat hij lachte.

Meneer Bruland greep haar haar en trok haar hoofd hard naar achteren. “Nou moet je eens goed naar me luisteren, kleine slet. Je hebt het verkloot en nu ga ik je zo hard neuken dat je deze fout nooit meer zult maken. Je zult er geen plezier aan beleven, want dit is een straf. Begrepen?”, zei hij terwijl hij haar recht in de ogen aanstaarde. “Vandaag is er geen stopwoord, want dat verdien je niet”, zei hij tegen haar. De blik in Holly’s ogen was een mengeling van lust en geschoktheid. Ze knikte dat ze het begreep en deed haar best om hem te laten denken dat ze echt bang was. Hij geloofde het. Dat hij zo veel macht over haar had, wond hem nog meer op en hij begon zijn pik steeds harder en sneller in haar kutje te stoten; zo hard dat het zelfs een beetje zeer deed.

Amazon

Kobo

Barnes & Noble

Most titles also available from Smashwords, Google Play and AppleLeave a Reply

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0