Sekscruise: een erotische fantasie met meerdere partners

sex-cruise-dutch-1400x2100

Sonja en haar man Josh schrijven zich in voor een Caraïbische cruise met twee andere stellen die ze nog niet eerder hebben ontmoet. Al snel leren ze deze mensen beter kennen dan ze ooit hadden verwacht.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.600 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Als je verlegen bent, of iets tegen naaktheid hebt, moet je niet op cruise gaan in het Caraïbisch gebied. Het is een andere wereld dan jullie gewend zijn. We eten hier goed, we slapen hier goed, en bepaalde oorden die je bezoekt, doen je primitieve instincten ontwaken.” Hij keek naar de mannen. “Mijn vrouw is Polynesisch en heeft niet veel kleding aan, ze kent geen westerse schaamte. Ze zal jullie niet ongewenst lastigvallen, maar als ze een oogje op je heeft, zal ze je in elk opzicht verwelkomen… met mijn goedkeuren. We zijn al twintig jaar samen en ik zou niet anders willen. Maar dat gezegd hebbende, als jouw vrouw naar mij toe komt tijdens een nachtdienst en om aandacht vraagt, zal ze die aandacht ook krijgen. Zo ben ik nu eenmaal, en nogmaals, ik zou niet anders willen. Wat ik wil zeggen is dat als je een verlegen of jaloers paar bent, of ook maar een beetje preuts bent, kun je beter een andere vakantie boeken. Wie zich bedenkt krijgt zijn geld terug voordat we het anker hijsen.” Hij stond op en schudde ieder de hand. “Ik ga aan boord de boel voorbereiden. Over een half uur gooien we de trossen los, dus jullie kunnen nog even overleggen. Ik hoop jullie straks aan boord te zien.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0