Roekeloze rodeo: een erotische trio-fantasie

rodeo rogues dutch 1400x2100

Emory zal over drie weken afstuderen en aan de rest van haar leven beginnen. Haar huisgenootje Caty haalt haar over een onenightstand te hebben nu ze nog een student zonder verantwoordelijkheden is. Emory is nog niet overtuigd van het plan, maar op een avond danst ze in een plaatselijk café met een stel cowboys en voelt zich niet tot één van hen aangetrokken maar tot hen allebei. Wanneer één van de mannen haar naar zijn pick-up neemt voor een innig potje zoenen, voegt de andere man zich tot haar verbazing bij hen. Maar ja, als ze dan toch een onenightstand zal hebben, kan ze het maar beter goed doen ook.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.250 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Hij boog zich voorover en streek met zijn wang langs die van haar. Ze draaide haar gezicht iets omhoog zodat hun lippen elkaar raakten. Al duurde het maar een tel, haar hart sloeg ervan op hol.

Maar toen zag hij iets achter haar wat zijn aandacht trok.

“Hé, Wayne!”

Hij draaide Emory om en legde zijn arm om haar heen om haar naar de bar te trekken. “Dit is mijn vriend Wayne,” zei hij, “Wayne, Emory.”

Wayne nam zijn Stetson af en boog voorover, buigend als een ridder uit de middeleeuwen.

“Prettig kennis te maken.”

“Insgelijks.”

Emory merkte dat ze Wayne aanstaarde. Hij was even knap als Hoyt, misschien zelfs iets knapper met zijn warrige krullen en elektrisch groene ogen. Hij had zelfs een kuiltje in zijn wang, dat tevoorschijn kwam wanneer hij glimlachte, en hij glimlachte heel wat af nu.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0