Prive lessen: Een Erotische Fantasie

De meeste mensen denken dat leraren geluk hebben, elke middag klaar zijn met werken om drie uur en twee maanden vakantie krijgen in de zomer. Maar ik blijf elke dag langer en langer, worstelend om het enorme papierwerk, dat de gemeente verlangt, bij te houden. Mijn enige gezelschap de concierges die het afval komen ophalen. Maar daar zitten ook voordelen aan. De concierge Dwayne is verschrikkelijk sexy. Ik mijn ogen niet van hem afhouden als hij door het lokaal loopt en ik kan hem niet uit mijn hoofd krijgen als hij er niet is. En als hij me vraagt om hulp met zijn literatuur studie, kan ik geen nee zeggen.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5150 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

Het was al vijf uur. Ik zou geluk hebben als ik voor bedtijd thuis zou zijn.

Precies toen ik rechtop ging zitten om weer aan het werk te gaan werd er op mijn deur geklopt.

“Mevrouw Collins? Vind u het erg als ik binnenkom en een beetje opruim en schoonmaak?”

Ik keek op en verwachtte oude meneer Jackson. Maar in plaats daarvan leunde er een jonge knappe man met intens groene en donker haar dat in grite dikke krullen over zijn voorhoofd viel ogen tegen de deurpost, terwijl hij mij bekeek. Hij droeg de grijze overall die de concierges droegen maar hij de bovenkant niet aan maar de mouwen om zijn middel geknoopt waardoor zijn indrukwekkend gespierde armen en zijn strakke borst zichtbaar waren onder zijn witte ondershirt.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0