Object van mijn verlangen: een alfa-man cuckolding fantasie

object-of-my-desire-dutch-1400x2100

William houdt ervan toe te kijken, maar het gaat verder dan dat. Hij wil zijn vrouw verslonden zien worden door een andere man, wat zijn diep gewortelde verlangen aanwakkert om voor een vrouw te vechten. Hij wil dat ze van een andere man geniet, om vervolgens nog meer van hem te genieten. Normaal gesproken doet hij dat alleen wanneer hij al een tijdje samen is met een partner. Maar deze keer is anders. Lindsay is het meisje dat hij al sinds hun studietijd wilde hebben, maar in die tijd kon hij er niets mee omdat hij toen nog niet het alfamannetje was dat hij geworden is. Na een investering binnen te hebben gesleept, viert het stel dit met drankjes in de bar van een hotel, samen met Justin, Lindsay’s assistent. Terwijl de uren verstrijken, krijgt het flirten een serieus kantje en het feestje wordt boven op de hotelkamer voortgezet.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.250 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Ik wierp opnieuw een blik op Justin. Lindsay draaide zich om en keek zelf ook aandachtig naar Justin.

“Dat is nog ‘s een goed idee.”

Voordat ik nog iets kon zeggen, stopte de lift op haar etage en ze heupwiegde de gang op met haar hoofd hoog in de lucht en haar schouders kaarsrecht, er klonk een zacht geneurie over haar lippen. Justin volgde als een trouwe puppy maar ik aarzelde even, niet zeker of ze dacht wat ik dacht, of dat ik iets gemist had.

“Kom op, jongens,” riep Lindsay toen ze voor haar hotelkamer stilstond en over haar schouder keek. “We hebben wat te vieren.”

En toen verdween ze door de deur die ze open liet staan zodat we haar konden volgen.

“Wat gebeurt er?” fluisterde Justin toen ik hem in de deuropening voorbij liep.

“Ik geloof dat we een feestje gaan bouwen.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0