Nachtelijke ontmoeting: een erotische gay fantasie

Een man bezoekt een homonachtclub en wordt meegesleept in de bedwelmende sfeer vol luide muziek, alcohol en mooie mensen. Hij trekt de aandacht van een knappe man en begint zijn remmingen kwijt te raken op de dansvloer. Wanneer hij zijn uitnodiging aanneemt om de club te verlaten, denkt hij dat hij met de man mee naar huis zal gaan. Tot zijn verbazing wordt hij een donker steegje in getrokken, waar hij geniet van de kinky risico’s van een nachtelijke ontmoeting in de buitenlucht.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.050 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Sam lachte luider. “Het belooft een mooie avond te worden, denk je ook niet? Misschien heb je mazzel, en kun je een van die sexy lichamen strikken voor een pleziertje.”

Die gedachte was al bij Johnny opgekomen voordat zijn vriend het zei. De mix van alcohol, knappe gezichten en muziek, zorgde voor een bedwelmd gevoel. Als hij niet oppaste, zou hij nog gekke dingen gaan doen. Hij leunde iets naar Sam toe. “Ik weet precies wat je bedoelt,” zei hij. “Als de ware Jakob vanavond voorbij komt, ga ik zo los en wordt ik meegesleept in een nacht vol genot.”

“Ik zie het in je ogen,” plaagde Sam. “Dat had ik ook toen ik hier voor het eerst kwam. Maar die ware Jakob heb je niet nodig hoor,” vervolgde hij, terwijl hij zijn vriend in zijn zij porde. “Een Jakob voor alleen vanavond is ook helemaal prima.”

Johnny stapte naar achter en grijnsde. De mogelijkheden gonsden door zijn hoofd terwijl hij zijn glas optilde om nog een slok te nemen, maar iemand stootte in het voorbijgaan tegen zijn arm en hij vloekte onwillekeurig toen hij zijn drankje over zijn overhemd morste.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0