Mijn slaaf voor vandaag: Een erotische BDSM fantasie

http://www.dreamstime.com/stock-photo-beautiful-sexy-girl-leather-handcuffs-image30132060

Het was nooit in Hannah opgekomen dat ze de weddenschap met Charlie misschien wel zou verliezen en ze een dag lang zijn slaaf zou moeten zijn. Een onnozele weddenschap op een onnozel spelletje loopt voor hen beiden uit op een avontuur in de slaapkamer. Hannah was er al langer in geïnteresseerd haar onderdanige kant te onderzoeken, maar ze was altijd te verlegen dat met haar vriend Charlie te bespreken. Hij grijpt zijn kans haar te domineren zodra deze zich voordoet en hun relatie zal misschien nooit meer vanilla worden.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5.500 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

De spelregels van de weddenschap waren simpel: wie won zou voor de komende vierentwintig uur de titel “meester” verwerven en de verliezer zou als “slaaf” bestempeld worden en zich voor die periode moeten buigen naar de wil van de meester. Hannah dacht dat dit de perfecte gelegenheid was om Charlie aan het werk te zetten en hem de kleine klusjes in huis op te laten knappen die hij steeds maar uitstelde, maar Charlie had een heel ander idee over hoe hij zijn heerschap zou willen  gebruiken. Hij wilde een seksslaaf en hij wist dat hij Hannah moeiteloos en binnen de kortste keren tot zijn kwijlende slet zou kunnen omtoveren. Ze probeerde altijd lief en onschuldig over te komen, maar in de slaapkamer gaf ze Charlie wel hints die erop wezen dat ze ook een behoorlijk wilde kant had.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Most titles also available from Smashwords, Google Play and AppleLeave a Reply

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0