Kitchen Confidential: een erotische BDSM-fantasie

Kitchen Confidential Dutch cover

Joey Michaels is chef-kok in haar eigen restaurant. Ook is ze de bitch die alle personeelsleden domineert. Daniel Blackwood was advocaat, maar heeft zijn succesvolle carrière opgegeven om van haar te leren. Tot hij de fout begaat haar te vertellen waar ze zich wel en niet mee moet bemoeien in haar eigen keuken. De grote vraag is wie zich aan wie zal onderwerpen.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.150 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Ik was niets van plan,” zei ze, terwijl ze achteruit liep tot ze weer tegen de muur gedrukt stond. “Maar ik laat niet zomaar toe dat iemand me zegt wat ik wel en niet kan doen.”

“Nee. Jij bent liever degene die de bevelen uitdeelt. Degene met alle macht.”

Het vuur laaide weer op in haar ogen, zelfs toen ik mijn hand om haar keel gleed en haar kin optilde zodat ze naar mijn gezicht opkeek.

“Je hoeft niet altijd de macht te hebben, Joey. Soms is het fijn om iemand anders de leiding te geven.”

Ze schudde haar hoofd. “Niet in mijn boekje.”

“Tja, dat was voordat je mij ontmoette.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0