In de lift: een erotische fantasie

Young woman undressing muscular man on dark background

Jen woont op nummer 16B en iedere ochtend neemt ze de lift met Derek, van 14C. Ze zijn bevriend – of zoiets – maar de mogelijkheid tot meer hangt altijd in de lucht. Derek denkt niet dat een vrouw als Jen ooit met een man als hij zou willen uitgaan. Maar Jen krijgt er genoeg van te wachten tot Derek actie onderneemt. Dus neemt ze het heft in eigen handen – en wel letterlijk.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.300 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Later zou ze de schuld geven aan zijn gesloten ogen en zijn ogenschijnlijk gebrek aan interesse voor haar impulsieve actie.

Toen de liftdeuren in de lobby openden, draaide Jen zich naar Derek toe, haar op hol geslagen hartslag negerend. Ze bewoog met een zelfverzekerdheid die ze eigenlijk niet voelde en legde haar hand op de voorkant van zijn jeans. Zijn ogen schoten geschokt open terwijl ze met haar hand in zijn vlees kneep.

“Jouw beurt,” zei ze kalm tegen hem. Zonder het oogcontact te verbreken, streelde ze langs de naad van zijn gulp met zorgvuldige bedachtzaamheid, waarna ze zich op haar hakken omkeerde en het gebouw uit liep.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0