Het huis aan het water: een MacFarland BDSM Fantasie

lake-house-dutch-1400x2100

Op het eerste gezicht lijkt techneut en gouden jongen Aiden MacFarland alles voor elkaar te hebben. Het enige probleem is dat hij het eigenlijk allemaal niet wil. Hij wilde nooit een beroemde aandeelhouder in een biljoenen bedrijf worden. Hij creërde een app voor een vriend van de familie en werd gevangen door het enorme succes. Door zijn slapeloosheid besluit hij er tussen uit te gaan, gooit enkele benodigdheden in een Jeep en rijdt naar een afgelegen huisje aan een meer om daar even te ontspannen. Wanneer hij de aantrekkelijke blondine ontmoet, die in het huisje naast hem woont, komt er iets naar boven dat hij veel te lang onderdrukt heeft.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5150 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Blij dat ik kon helpen. Doug zei dat hij zijn bungalow zou uitlenen en ik een oogje in het zeil moest houden. Hij dacht dat je zou verdwalen in het bos of zoiets.”

“Oh?” zei Aiden, wiens wangen een beetje roze kleurden van lichte schaamte. “Ik had niet door dat ik hulpeloos was.”

“Ehm, je was letterlijk op het water zonder peddel en we zullen maar even niet beginnen over je eerdere pogingen gymnastiek en het af varen van de boot te combineren.”

“Zag je dat,” zei hij en zijn kleur werd dieper rood.

“Als we niet midden in de natuur zaten dan was je nu zeker al een internet sensatie geworden,” ze glimlachde om hem op zijn gemak te stellen.

Hij wierp een blik op haar glinsterende rondingen en zei lachend, ” Als iemand hier een camera had dan denk ik niet dat ze op mij zouden letten.”

Ze glimlachte en lachte hardop met hem. “Waarom kom je niet bij mij langs rond zeven uur. Ik zal lekker eten voor je maken.”

Plotseling op zijn gemak met deze waternimf glimlachte Aiden- een echte glimlach, niet zo een gemaakte voor foto’s of investeerders. “Dat zou ik geweldig vinden, dankjewel. Op voorwaarde dat ik de SS Onbekwaamheid terug aan wal krijg.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0