Haar diepste verlangen: Een erotische BDSM-fantasie

Throne of pleasure

Peter is Anna’s vriend en misschien wel haar toekomstige man. Ze houdt van hem en hun seksleven is goed, maar toch mist er iets. Peters grootste tekortkoming is, dat hij niet de vreemdeling uit de chatroom is. Wanneer Anna haar ogen dichtdoet, fantaseert ze erover die vreemde tussen haar benen te voelen, niet Peter. Haar diepste, donkerste verlangens leiden haar naar een ontmoeting met de onbekende om haar fantasie waar te maken, maar Anna krijgt meer te verduren dan gepland.

Dit is een expliciet, erotisch kort verhaal van ongeveer 5.000 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Ze was een paar minuten te vroeg en wachtte in haar auto. Ze had al meer dan een uur rondjes gereden en geprobeerd zichzelf ervan te overtuigen om maar naar huis te gaan. Ze had tegen Peter gelogen en gezegd dat ze met vriendinnen had afgesproken; weer een leugen en deze was nog erger dan de eerste. Anna wist dat dit punt eraan zat te komen, maar toch kon ze er niets aan doen dat ze zich schaamde. Wat als hij haar hier zou betrappen? Haar hart klopte al in haar keel; ze kon er niet aan denken wat er dan zou gebeuren.

Het volgende bericht kwam binnen, “Ik wacht binnen op je,” en ze merkte dat haar handen trilden terwijl ze de deur opende en achter zich sloot. Als ze niet had gezien hoe haar harde tepels dwars door haar bloes probeerden te prikken, zou ze denken dat ze hem niet echt had willen ontmoeten. Ze zweette en voelde hoe de druppels langs de achterkant van haar nek rolden. Haar knieën voelden wiebelig terwijl ze naar de voordeur liep. Het deed er niet toe wat voor waarschuwingstekens haar lichaam haar gaf, Anna wachtte hier al veel te lang op en kon niet meer terug.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Most titles also available from Smashwords, Google Play and AppleLeave a Reply

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0