Geweldige Grace: een Erotische Lesbische Fantasie

amazing-grace-dutch-1400x2100

Melanie is een verkoopster in een boutique met dameskleding. Het is een koude, natte en ruige maandag; buiten woed een sneeuwstorm. Er waren de hele dag maar een paar klanten in de winkel geweest en Melanie heeft geen reden om te vermoeden dat het nog zal veranderen. Maar dan komt Grace binnengelopen, een verbitterde vrouw met de creditcard van haar ex. Melanie kiest een sexy jurk uit voor haar uit zodat haar ex misschien van gedachten zal veranderen en ze spreekt haar vriendelijk moed in. Maar dan zegt Grace iets waardoor het lijkt alsof ze op zoek is naar iets anders dan alleen kleding advies. Zou het kunnen dat Grace zich net zo tot Melanie aangetrokken voelt als Melanie tot haar?

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5250 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Ik heb al lang niet meer gevoeld dat iemand me wilde,” zei ze zachtjes. “We waren samen sinds de middelbare school. Hij was… ik dacht dat hij degene was met wie ik voorbestemd was te zijn omdat hij de eerste man was bij wie ik niet complete afgrijzen voelde wanneer hij me aanraakte. Ik heb alles dat van mij verwacht werd gedaan, alle dingen waarvan ik dacht dat het hem gelukkig zou maken maar niets scheen te werken. Ik dacht dat het mijn fout was dat hij mij niet meer wou. Maar toen ik deze winkel binnenliep en jij naar me keek…”

Melanie ging dichterbij haar staan, raakte haar niet aan maar stond precies zo dicht bij dat als een van beiden adem zou halen- dat het genoeg zou zijn om elkaar aan te raken.

Grace raakte haar eigen buik aan en spreidde haar vingers over haar navel. Haar ogen vonden die van Melanie in de spiegel.

“Ik wil alleen maar gewild voelen.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0