Geketend verlangen: een erotische BDSM-fantasie

chained-heat-dutch-1400x2100

Jessica is de baas van Steven, niet dat je dat zou denken als je zag hoe hij zich tegenover haar gedraagt. Hij is arrogant en rebels, zijn houding maakt haar woedend, ook al is hij verpletterend knap en zorgt hij ervoor dat ze erover fantaseert naakt in zijn armen te liggen. Wanneer ze ontdekt dat Steven een buitengewoon verlangen voor haar koestert, is het nog maar de vraag of ze hem op een afstand kan houden of dat ze hulpeloos om meer zal smeken?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.250 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Ja,” ze probeerde haar stem stabiel te houden, haar ogen waren op die van hem gericht, “dat is zeker ongepast op kantoor.”

Zijn hand vervolgde zijn weg omhoog om te bewijzen hoe weinig macht ze hier eigenlijk had en zijn vingers kwamen samen om haar kraag open te knopen terwijl hij fluisterde, “Kijk eens hoe ongepast ik bezig ben, Jessica.”

Ze kreeg bijna geen adem en worstelde om haar ogen open te houden. Ze wilde ze zo graag sluiten en zich overgeven. “Dat is Mrs. Kaplan voor jou,” mompelde ze, haar woorden bijna onhoorbaar onder haar beverige ademhaling.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0