Geen excuses meer: een erotische gay fantasie

no more running dutch 1400x2100

Brian is net terug uit Afghanistan waar hij trots in het leger gediend heeft. Omdat hij zich verstikt voelt door de zorg en vragen van zijn ouders, hun vrienden en buren , ontsnapt hij naar de lokale bar voor een paar biertjes. Daar komt hij een groep vrienden tegen die hij al kent sinds zijn jeugd, zo ook Eric Ferguson. Brian is altijd verliefd geweest op Eric maar neemt aan dat hij dat niet weet, dat niemand het weet. Wanneer ze samen een rondje rijden op het platteland maakt Eric zijn frustratie over Brian zijn keuzes kenbaar, met name het feit dat die steeds wegrent sinds ze van de middelbare school af waren. Zal Brian ooit de waarheid onder ogen komen of blijft hij excuses maken?

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5350 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Je kan mij niet de schuld geven van datgene dat jij niet durfde toe te geven.”

“Ik?” Eric lachte en het geluid klonk als een explosie in de nacht. “En jij dan? Wanneer had jij dan de moed om iemand de waarheid te vertellen?”

“Wat bedoel je daar nou mee?”

“Jij rende weg. Jij bent altijd weggerend…”

“En jij dan?” eiste Brian en hij stormde richting Eric.” Wat doe jij? Jij verschuilt je achter smoejes!”

“Nu niet meer.”

Ze stonden tegenover elkaar, beide van dezelfde lengte en lichaamsbouw. Twee Texas kerels die broers hadden kunnen ware het niet dat de een lange blonde krullen en de ander donkere stekels had. Brian zou nooit herinneren wie er het eerst bewogen had maar in een fractie van een seconde waren Eric’s vingers in zijn nog steeds natte t-shirt verstrengeld en zijn eigen hand had de achterkant van Eric’s nek beet.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0