Gedwongen te kijken: een erotische fantasie

making him watch dutch 2100x1400 cover

Amanda heeft zich al jarenlang met de halfslachtige slaapkamerkunsten van haar man tevredengesteld omdat ze van hem houdt. Wanneer ze een inlog voor een dating website vindt, met daarop zijn profiel op zoek naar een trio, is ze woedend. Maar ze blijft niet lang boos, wanneer er een berichtje voor hem komt begint ze meteen te fantaseren over de vrouw aan de andere kant van het scherm. Wanneer de twee elkaar ontmoeten slaat de vlam over en Amanda verzint een plannetje om haar man voor zijn geflirt te straffen, waarbij ze zelf ook van de blonde Tessa kan genieten.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.200 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Er sprong een schermpje omhoog, Amanda schrok ervan. “Hey lekker ding,” stond er. Ze was niet op een gesprek voorbereid en wist niet of ze het scherm moest wegklikken of dat ze wilde kijken waar dit heenging. “Ik moest vannacht aan je denken,” de vrouw op het scherm sprak Mark kennelijk vaak genoeg om aan hem te denken. Amanda liet zich door haar nieuwsgierigheid leiden, wat had de vrouw dan gedacht?

“Waar dacht je aan?” typte ze voordat ze zichzelf kon tegenhouden.

“Mmmm, waar we het laatst over hadden. Jij, ik, mijn vriendin, naakt in mijn bed.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0