Geduchte diensttijd: een erotische BDSM-fantasie

Marianne is in dienst bij het leger, maar is naar een basis gestuurd waar niet veel actie is. Het militaire leven verveelt haar en ze jaagt geruchten na over een geheim genootschap waarvan de leden zich inlaten met een duistere, erotische dominantie om de stress van de diensttijd te verlichten. Ze stelt zichzelf op de proef door lid te worden, en voelt zich al snel aangetrokken tot een wereld vol geheime rituelen en erotische pijn.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.350 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Zoveel als nodig is.” Hij viel stil in afwachting op een weerwoord. Maar ze protesteerde niet verder en nam haar positie weer aan, diep inademend. De bankjes kraakten en de andere twee mannen stonden op om toe te kijken. Dat haar kont een bezienswaardigheid zou zijn, tentoongesteld aan twee mannen die ze niet kende, twee mannen die nog geen woord tegen haar hadden gesproken, het was een factor die ze niet had verwacht. Het verbaasde haar hoe kalm ze dit accepteerde.

De tweede slag viel een haarbreedte boven de eerste. Ze voelde hoe haar borsten die omlaag hingen, opsprongen door de inslag. Maar ze hield zich stil, wat het erger maakte. De stok sneed diep in haar vlees en het duurde lang voordat de ergste pijn wegtrok. De volgende slag viel opnieuw uitgekiend boven de vorige, het voelde alsof het met een liniaal was uitgemeten. Ze ademde scherp in.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0