Gebonden voor succes:Een MacFarland BDSM Fantasie

bound to succeed dutch 1400x2100

Adam MacFarland was altijd de verantwoordelijke tweelingbroer. Nu zijn broer Aiden met zijn nieuwe slavin de wereld over reist werd Adam opgezadeld met het betweterige meisje van het platteland dat nu zijn broer voor onbepaalde tijd verving in het bedrijf.

Sarita Vasquez mocht dan een genie zijn als het ging om dollars en centen maar om langs een zeer opdringerige Dom te komen en haar zin te krijgen ging niet gebeuren zonder een gevecht. Het is een machtstrijd tussen een sterke slavin en de man die haar wil domineren.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5450 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Zoals ik al zei, het spijt me dat…waar zoek je naar?”

“Ah, hier is het.” Adam keek op van de onderste lade in zijn mini-bar. Sarita had tot op dat moment geen idee gehad van het bestaan van die lade. Adam stond op met iets in zijn hand. “En dus,” ging hij door alsof hij zichzelf nooit onderbroken had, “kostte je ons bedrijf EN je ‘client’ twintig miljoen dollar.”

Hij liep tot aan waar ze achter het bureau zat en liet haar de houten stok in zijn hand zien. “Buk voorover.”

Sarita keek Adam met grote ogen aan. Ze vergat te ademen. Haar gezicht bloosde en ze kon haar hart in haar borst en oren horen kloppen. “Meneer…” zei ze met een heel klein stemmetje.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0