Een derde speler: Een erotische MMF-trio-fantasie

Woman Seducing Man

James kijkt graag toe hoe andere mannen zijn sexy vrouw proberen te versieren. Tot zijn eigen verbazing wil hij een stap verder gaan wanneer Hannah op een avond haar ex tegenkomt. Hij fantaseert hoe ze haar allebei tegelijk nemen. Wanneer hij deze fantasie eindelijk opbiecht, is Hannah ervoor in. Ze zou James nooit bedriegen, maar de gedachte aan de twee tegelijk vindt ze wel wat. Het is alleen de vraag of James het aankan om zijn prachtige vrouw met een andere man te zien.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.200 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Ik bedoel dat hij dit ook wil,” haar stem stelde hem gerust, “tenzij je je bedacht hebt?” hij vroeg zich af of ze teleurgesteld zou zijn als hij ja zei.

“Nee,” antwoordde hij snel, “ik heb me niet bedacht.”

“Goed,” Hannah klonk al vrolijker, “Kom dan niet te laat vanavond, lieverd.” Het stond al vast, zijn hart bonsde en kwam de hele dag niet tot rust.

Het laatste uur van de dag was eindelijk voorbij en James reed met piepende banden de parkeerplaats af. Hij had nog nooit zoveel haast gehad om naar huis te gaan.

Er stond een onbekende auto op de oprit en James reed de garage binnen, parkeerde langzaam en draaide het contact uit. Ze had hem precies gegeven waar hij om gevraagd had en het was te laat om te zeggen dat hij toch vreselijk jaloers zou zijn en niet wist of hij het wel kon aanzien.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsLeave a Reply

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0