Een cadeau voor de miljardair: Een erotische homosexuele fantasie

Een uitmundende werkhouding heeft David tot een miljardair gemaakt maar het heeft hem ook geisoleerd en eenzaam gemaakt. Een onverwachts verjaardagscadeau blijkt precies te zijn wat hij nodig heeft.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5300 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

Hij glimlachte toen hij de bewondering in mijn ogen opving. Ik keek weg, een beetje beschaamd dat ik betrapt was. Het was lang geleden dat ik met een knappe jonge man alleen was geweest. Nog langer sinds ik met een jonge man geweest was die evenveel interesse in mij had als ik in hem. Maar ik moest het voorzichtig aanpakken. Ik stond erom bekend signalen verkeerd op te vatten. Ik wilde echt niet beschuldigd worden van ongepast gedrag in deze situatie. Hoeveel directeuren waren er wel niet ten onder gegaan aan een moment van zwakte voor een exotische danser? Ik was vastberaden dat het mij niet zou overkomen.

Ik gaf hem een bord aan en ging in een stoel zitten, mijn sandwich richting mijn mond brengend. Hij schonk de wijn in met zijn lange slanke vingers stevig om de fles gesloten. Ik betrapte mezelf op gedachten die ik niet zou moeten hebben en mijn hoofd ging naar plekken waar het niet heen mocht gaan. Ik wist niet eens zijn naam maar ik fantaseerde al hoe zijn handen op de meest intieme plekken van mijn lichaam…

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0