Dubieuze verleidingen: Een erotische homosexuele fantasie

Cory is onderweg naar huis met een gebroken hart door een overspelig vriendje. Het beeld van zijn vriend met een vrouw zit als een afleiding vast in zijn hoofd en hij rijdt bijna twee kerels die langs de weg lopen aan. Levi en Sean blijken een veel betere afleiding.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5,950 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

Sean gaf hem een elleboogje en Levi gromde. Hij was het wel eens met Levi – de jonge man was wanhopig knap en schattig. En daarnaast, de enigszins opgezwollen ogen verraadden een eenzaam en waarschijnlijk gebroken hart in de man. Ah schatje, laat me je pijn wegnemen. Hij liep terug naar de auto met Levi achter hem aan. “Dat zou geweldig zijn.”glimlachte hij. “Maar weet je zeker dat je er goed bij voelt? Je hebt ons pas net leren kennen.”

Cory haalde zijn schouders op en er glom iets in zijn saffierkleurige ogen dat Sean’s vermoedens over het gebroken hart bevestigde. “Wat is leven…zonder een beetje risico?”

Grinnikend ging Levi naar de passagiersdeur. “Precies wat ik dacht.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0