Dubbel genot: een erotische trio-fantasie

double her pleasure dutch 2100x1400 cover

Theresa woont samen met haar twee beste vrienden, Justin en Phillip. Het was nog nooit bij haar opgekomen dat er mogelijk iets meer tussen hen zou zijn. Niet tot voor kort. Er kwamen gedachten bij haar op die ze nooit eerder gehad had. Ze was jaloers op de knappe meisjes die ze uit de discotheek of het eetcafé mee naar huis namen. Maar wie moest ze kiezen? Kon ze hen niet allebei hebben?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.150 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“We moeten met je praten,” zei hij zacht, met dezelfde blik in zijn ogen als eerder die avond. Mijn buik reageerde direct, het voelde alsof mijn binnenste week werd. Ik geloof dat ik hem aanstaarde, maar het leek hem niet te deren. Sterker nog, hij wierp me een kleine glimlach toe terwijl hij een lok haar uit mijn gezicht streek.

Hij draaide zich om en trok me richting de bank, zijn vingers in die van mij geslagen. Halverwege de kamer kwam Phillip bij ons, met eenzelfde blik in zijn ogen. Ik weet niet wat het was, maar iets in zijn blauwe ogen zorgde ervoor dat mijn knieën het haast begaven.

Wat was er in vredesnaam met me aan de hand? Waarom had ik plotseling al deze gedachten, deze behoeften, allemaal door twee mannen die ik bijna mijn hele leven al kende? Waarom wilde ik niets liever dan ze… God, waarom dwaalden mijn gedachten hierheen?

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0