Door liefde geketend: de BDSM-ontdekkingstocht van een paartje

Eindelijk had ze de moed verzameld een contactadvertentie te plaatsen. De fotosessie voor de advertentie was ongemakkelijk geweest, maar ze vond het van essentieel belang voor het proces. Dit was bijzonder belangrijk voor haar. Zou ze de man, en de Meester, van haar dromen vinden?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 9.600 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Ze kon zijn geur ruiken nu hij zo over haar heen gebogen stond, zijn bedreven vingers raakten haar zachtjes aan. Hij trok het touw langzaam door de lussen die hij had gemaakt. Dit zou een mooie rij aantrekkelijke knopen over de onderkant van haar polsen vormen. Zijn bewegingen brachten haar in een gehypnotiseerde toestand.

Haar gedachten dwaalden af naar het begin. Het was natuurlijk begonnen met contact leggen. Ze had heel specifieke eisen gehad. Ze kon niet passief zitten wachten tot zo’n prins op het witte paard toevallig haar pad zou kruisen. Als ze haar diepste verlangens zou willen vervullen, zou ze erom moeten vragen.

Het was niet het meest fantasierijke wat ze ooit had gedaan, maar ze plaatste een advertentie. Ze wist dat het waarschijnlijk lastig zou zijn om ook daadwerkelijk iemand te vinden, zelfs als ze nauwkeurig zou beschreven waar ze naar op zoek was. Ze verwachtte niet dat het snel zou lopen. Ze moest haar hengel maar uitgooien en wachten.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0