Diamanten: Een Erotische Fantasie

diamonds-dutch-1400x2100

Allie is een prachtige blondine die in een exclusieve dure juwelier werkt. Ze werkt er al jaren en op een dag barst ze in tranen uit omdat ze zo graag wil dat iemand iets moois voor haar koopt. Een collega ondekt haar in een moment van kwetsbaarheid en biedt haar aan samen wat te gaan drinken. Hij zou het zich niet kunnen veroorloven iets in de winkel waar ze werken voor haar te kopen, maar misschien heeft hij haar wel iets van veel meer waarde te bieden.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5050 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Je bent gek als je denkt dat jij het niet waard zou zijn, dat iemand de rest van zijn leven met je doorbrengt.” Mike’s gezicht was strak maar zijn woorden kwamen zacht en verzekerend over. ” Denk je werkelijk dat die stomme opscheppers die om de grootse diamanten komen vragen, oprecht weten wat hun toekomstige vrouw waard is? Als ze die werkelijk zouden waarderen dan zouden ze dat niet met een prijskaartje duidelijk maken.”

“Dat heb je mooi gezegd.”Allie glimlachte waterig naar hem en nam gretig het glas water dat hij haar aanbood aan.

“Nou, ik geloof er ook in.” Mike leek ongewoon gegeneerd bij deze openbaring en draaide zich om naar de bar, focusde op het drankje in zijn hand voor een paar minuten zodat Allie ook haar zelfbeheersing terug kreeg.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0