De verleiding van Eden: een erotische trio-fantasie

edens temptation dutch cover

Eden komt na het werk thuis en treft haar man in bed aan met zijn assistente. Maar dat is geen verrassing. Eden had niet verwacht dat haar man hun gesprek van een week geleden serieus zou nemen. Laat staan dat hij een buitenstaander mee naar huis zou nemen. Maar dat had hij duidelijk wel gedaan en Eden raakte opgewonden van de aanblik van haar man die deze mooie vrouw aanraakte. Maar kan ze met hen meedoen zonder dat het experiment een duistere wending neemt en hun gelukkige huwelijk verwoest?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.200 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Het is nu of nooit, schat,” zei hij. “Ze flirt a maandenlang met me. Het punt is bereikt waarop ik haar voorgoed moet afwijzen, of instemmen.”

“Wat wil jij?”

“Ik laat het aan jou over.”

“Eden leunde achterover en haar blik viel op de foto van haar en Kingston op haar bureau. Als dit verkeerd zou lopen…

Maar de gedachte te zien hoe die prachtige vrouw haar man zou verwennen, en door hem verwend zou worden, werkte bijna bedwelmend. En om mee te doen, haar aan te raken… Edens hoofd ontplofte haast bij de gedachte.

“Neem haar mee naar huis. Ik ben daar over een uur.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0