De training van Caleb: Een erotische homosexuele BDSM fantasie

Thomas is een lange gespierde man die in een boekenwinkel werkt omdat zijn diploma bewegingswetenschappen hem nog niet een trainer van de sterren gemaakt heeft. Maar het leuke ervan is dat hij interessante mensen ontmoet en nog belangrijker, mensen kan bekijken. Wanneer er een verlegen jonge man de winkel binnenkomt en het feit dat hij naar BDSM boeken zoekt probeert te verbergen, is Thomas meer dan gelukkig om hem te helpen.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5150 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

Hij was iets minder lang dan Thomas (die 1.85m was), dun, met zandkleurig blond haar en een strak lichaam. Hoewel hij officieel buiten werktijd was tikte Thomas hem op de schouder en vroeg of hij hulp nodig had iets specifieks te vinden.

“O-oh, ik keek eigenlijk niet naar iets. Ik bedoel, ik keek gewoon een beetje rond. Niet naar specifieke boeken.”

Thomas likte bijna zijn lippen af toen hij zijn schattige nerveuze gezicht zag: bruine ogen, mooie wangen en een zeer zacht uitziende mond.

Amazon

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0