De protegé: een erotische gay fantasie

protoge-dutch-1400x2100

Dominic loopt stage bij het beste architectenkantoor van Californië. Zijn baas, Polly Laurence, is een arrogante vrouw die Dominic als loopjongen gebruikt in plaats van hem het vak te leren. Wanneer een van de belangrijkste cliënten van de firma, Walter Thomas, een late bespreking heeft met Ms. Laurence, ontmoet Dominic een van zijn idolen. Thomas is onder de indruk van een tekening die Dominic in zijn eigen tijd maakte voor het nieuwste project van Thomas en hij nodigt Dominic uit om het bij hem thuis te bespreken. Van het een komt het ander en Dominics toekomst neemt plotseling een nieuwe koers aan. Maar is het een koers die Dominic ziet zitten?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.350 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Dominic trilde. Hij had eerder wel foto’s van Walter Thomas gezien, normaal gesproken met een of ander model aan zijn arm. Maar om hem in levenden lijve te zien… het was alsof hij een godheid tussen de stervelingen zag lopen. Hij was erg lang, maar niet zo tenger als sommige lange mannen waren. Hij had brede schouders en een even brede borstkas boven heupen die niet mager waren maar smal. Hij had een brede kaak en kin met een kuiltje in het midden, en een Romeinse neus die perfect bij zijn hoge jukbeenderen paste. En zijn ogen… zulke prachtige ogen. Ze hadden een heldere karamelkleur waardoor zijn zongebruinde huid een nog diepere teint leek te hebben.

Hij droeg een pak dat duidelijk op maat was gemaakt. Het zat zijn lichaam als gegoten en benadrukte het feit dat hij onder dat dure materiaal mooi gespierd was. En het was perfect gestreken. Niets verried dat hij net uit het vliegtuig was gestapt.

Zo knap…

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0