De Man in de Schaduw: Een erotische BDSM-fantasie

http://www.dreamstime.com/-image20096469

Een prachtig, jong model met een passie voor bondage en onderwerping krijgt een interessante nieuwe opdracht. Ze zal een dominante zakenman ontmoeten voor een gewaagde fotosessie, maar hoe ver zal ze het laten gaan? Zal ze het verschil tussen verlangen en verwoesting kunnen zien, tussen schaduw en vlees?

Dit is een expliciet, erotisch kort verhaal van ongeveer 5.300 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Ga met je rug naar het wiel staan,” klonk de computerachtige stem uit een verstopte intercom. “Til je handen op en wacht op opsluiting.”

Kelli schrok op van de stem en keek argwanend de kamer rond. Wie was deze Becker eigenlijk? Maar het rad lokte haar met zijn kromme, spiegelende oppervlakte, waarop Kelli’s gezicht en lichaam in vreemde nieuwe configuraties vervormden. Je wilt dit Kelli, je wilt aan dit rad uitgestald worden en het duister in gedraaid worden. Ze stond er gehoorzaam tegenaan.

“Benen wijd nu, en handen omhoog richting de armhouders. Ogen dicht en wees stil. Beweeg niet, en wat je ook doet, DOE NIET je ogen open.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Most titles also available from Smashwords, Google Play and AppleLeave a Reply

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0