De kunst van het onderhandelen: BDSM met de miljardair, boek drie

art of the deal dutch 1400x2100

Andrew O’Malley is een van de rijkste mannen ter wereld en de ongeslagen winnaar aan de onderhandeltafel. Ik was enthousiast toen ik erachter kwam dat ik het tegen hem zou opnemen. Maar toen ik hem ontmoette en daadwerkelijk oog in oog met hem stond, zette dat mijn professionaliteit flink onder druk. Hoe moest ik me nu concentreren met de meest sexy man die ik ooit gezien had voor mijn neus? Heb ik teveel hooi op de vork genomen? Of staat mijn leven op het punt een nieuwe en interessante wending te nemen?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.450 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

En ik was klaar voor de strijd.

Totdat ik oog in oog kwam te staan met deze man, tenminste. Ik geloof niet dat ik me ooit zo snel, zo sterk tot een man aangetrokken heb gevoeld. Echt, hij was goddelijk. Hij was niet alleen rijk en machtig, een man die nog voor lunchtijd een heel land kon kopen en verkopen, maar hij was ook een man die miljoenen filmkijkers moeiteloos zou kunnen betoveren met zijn uiterlijk. Zijn donkere haar, brede schouders en doordringende, groene ogen waren nog maar het topje van de ijsberg. Hij moet een fanatiek sporter zijn geweest, want zijn lichaam was zo strak dat je op zijn wasbordje een kwartje kon afketsen. Hij zou zijn mond niet eens hoeven te openen om een vrouw voor zich te laten smelten. Maar wanneer hij dat wel deed… een waterval van intelligentie, in een stem die zo diep en sexy was dat mijn adem stokte zodra hij begon te praten. Het verliep als in een waas. Maar ik had het waarschijnlijk goed gedaan, want hij belde me op kantoor om een privébespreking te plannen.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0