De bondagekamer: een erotische BDSM-fantasie

Tijdens een bezoek aan het huis van een vriendin, ontdekt een jonge vrouw met erotische fantasieën over vastgebonden en bestraft worden de bondagekamer van de gescheiden vader van haar vriendin. De man heeft er sinds zijn scheiding geen gebruik meer van gemaakt, maar wanneer de jonge vrouw haar fantasieën opbiecht, laat hij haar kennis maken met een voor haar onbekende wereld vol pijn en plezier.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.450 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“Maar ik wil los, nu,” vervolgde ze, haar stem schoot omhoog nu de paniek haar lichaam overnam.

Mr. Johnson lachte. “Jij bent niet degene die de bevelen geeft, Candice,” zei hij. “In de komende uren ga je precies doen wat ik zeg, en je kunt het maar beter goed doen ook, want anders zwaait er wat.” Hij liep naar een plek achter haar en Candice probeerde over haar schouder te kijken, maar haar boeien zaten te strak en ze kon niet zien waar de oudere man nu was.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0