De baas africhten: een erotische lesbische BDSM-fantasie

Vanaf het moment dat Samantha was binnengekomen, wist Belinda dat haar nieuwe secretaresse haar in de problemen zou brengen. Samantha was sexy en had vanaf het eerste begin meteen duidelijk gemaakt dat zij de baas was. Belinda fantaseert als snel over hoe Samantha de baas zou spelen op emotioneel en op seksueel vlak. De fantasie bereikt een hoogtepunt en Belinda vraagt zich af wanneer ze de controle is kwijtgeraakt, en of ze die ooit wel heeft gehad. Op haar knieën is ze de baas niet meer en wacht ze af wat Samantha hierna van haar zal vragen, wetende dat ze alle bevelen gewillig zal opvolgen.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.200 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

De dag ging gewoon verder en Belinda merkte dat ze veel te vaak door het raam naar Samantha staarde. Ze keek toe hoe de donkerharige schoonheid zich vooroverboog om de rimpels uit haar zwarte kousen te strijken, waarbij ze haar hand onder haar jurk liet glijden. Voor Belinda leek het in slow motion te gaan en ze fantaseerde over de ronding van de billen onder die jurk. Om vijf uur besloot ze dat ze die dag niets meer gedaan zou krijgen en ze pakte haar aktetas om naar huis te gaan.

Op weg naar buiten, hield Belinda stil bij Samantha’s bureau, “Nou, fijne avond. Ik hoop dat je een prettige eerste dag hebt gehad,” ze leunde met haar hand op het bureaublad om zichzelf in evenwicht te houden. Er hing nu nog een tweede knoopje van Samantha’s jurk open en met iedere ademhaling kwam haar decolleté in beeld.

“Dat heb ik zeker, Belinda, dankjewel,” Samantha keek naar haar op en Belinda voelde de zachte handpalm op haar eigen hand en er smolt iets in haar. Ze excuseerde zich en stapte haastig naar de uitgang. Tijdens de rit naar huis kon ze de hand van de vrouw nog op haar huid voelen branden.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0