Connors redding: een erotische gay fantasie

Connor is een echt straatschoffie, en hij geniet van het leven zonder door de maatschappij opgelegde regels. Samen met zijn trouwe hond Daisy en zijn vriend Ricky, heeft Connor een aantal jaar langs de kust getrokken, bedelend en feestend. De laatste tijd wil Connor meer, maar Ricky heeft geen zin de straat te verruilen voor een yuppen-leven. Als Connor afspreekt met de nette, burgerlijke sociaal werker Theo, voelt hij zich direct tot hem aangetrokken. Theo behandelt Connor alsof hij meer waard is dan een leven op straat, en Connor begint het ook te geloven – maar zal Ricky hem laten gaan?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.600 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

“En bedankt dat je… zoveel geduld hebt. En dat je me helpt.” Connors stem klonk zacht.

“Doe ik graag,” de stem van Theo nu ook. Connor keek op en zag dat Theo hem indringend aankeek.

“Je…” fluisterde Connor. “Je bent echt leuk.”

“Jij ook.” Er was nauwelijks afstand tussen hen.

Plotseling was er helemaal geen afstand meer en zoenden ze elkaar. Connor zuchtte van genot. De fantoompijn in zijn borstkas vervloog.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0