Buren: een erotische lesbische fantasie

neighbors-dutch-1400x2100

Soms moet je iets of iemand verliezen om je te realiseren dat je een nieuwe omgeving nodig hebt. Wanneer Karens vriendin haar hart breekt, vlucht ze naar een nieuwe stad om aan de herinneringen te ontkomen. Ze is overweldigd en nerveus, en een bezoekje van het meisje dat tegenover haar woont, is een welkome afleiding die al snel in aantrekking overgaat. Tijd heelt dan wel alle wonden, maar geweldige seks kan zeker ook geen kwaad.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.150 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Het werd steeds moeilijker om adem te halen, en moeilijker om na te denken. Ze kwam zo dicht achter me staan dat ik haar adem in mijn nek voelde. Ik wilde achterover leunen, tegen haar aan, wilde me omdraaien om haar aan te raken. Maar ik was bang dat ze de deur uit zou vluchten als ik dat waagde.

Ik had me nog nooit zo snel tot iemand aangetrokken gevoeld. Het overrompelde me.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0