Bondage Hotel: een BDSM Fantasie

Op een backpack reis door Europa raakt een jonge vrouw aan de praat met een oudere man in een trein. Wanneer hij ontdekt dat ze naar zijn thuisstad reist nodigt hij haar uit om in zijn hotel te verblijven. Ze ontdekt al snel dat ze de enige gast is en wanneer ze een rondleiding door het gebouw krijgt wordt de vrouw uiteindelijk naar een kerker vol met bondage materiaal geleid. Opgewonden bij het idee kennis te maken met BDSM sex geeft de jonge vrouw zich over aan de hotel eigenaar.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5,050 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en sexuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geinteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

“Ik zal je een rondleiding geven als je jouw koffie op hebt,” zei hij en ze kletsten gezellig terwijl hij de receptie balie opruimde. Toen Bianca klaar was ging ze haar kopje afwassen en zette het weer naast de koffiepot. Toen ze weer uit de keuken kwam stapte Ernst vanachter de balie en liep naar haar toe. “Kom op,” zei hij.”Ik zal je rondleiden.” Ze gingen naar de trap en keken eerst op de boven verdiepingen rond. Het gebouw had veel van haar originele kenmerken behouden en Bianca vroeg of het oke was als ze foto’s maakte. Haar gastheer stemde toe en ze klikte wat weg terwijl ze rondliepen. “Het gebouw heeft zelfs een kerker in de kelder,” vertelde Ernst verder toen ze eindelijk op de begane grond terug waren.

“Echt?” lachte Bianca. “Waar gebruik je die voor?”

“Kom maar mee dan laat ik het je zien,” zei de oudere man, maar gaf geen antwoord op haar vraag. Ze gingen naar een deur in een hoekje van de lobby en toen Ernst die open deed zag ze een smalle trap. Hij ging naar beneden, Bianca volgde hem en toen ze beneden waren zag ze dat er nog een deur was. Ernst haalde een sleutel tevoorschijn en ontgrendelde de deur, liep naar binnen met Bianca weer op zijn hielen. Haar ogen werden groot bij het zien van de kettingen en op de vloer en aan de muren, touwen van het plafond hangend en zwepen tegen de muur. Ze hoorde de klik van het slot van de deur dat werd omgedraaid.

Amazon

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0