Blinde vlek: een erotische BDSM-fantasie

Blindspot Dutch 2100x1400 cover

Sara is de laatste persoon van wie je zou verwachten dat ze naar een seksclub gaat, en juist daarom gaat ze. Ze is er vrij van de verwachtingen van haar dagelijkse wereld. Op een avond ontmoet ze een rijk echtpaar dat op zoek is naar meer dan een speels avontuurtje. Sara komt letterlijk in een duistere wereld terecht en vraagt zich af of ze wel sterk genoeg is om het aan te kunnen. Al haar zintuigen zullen tot het uiterste gedreven worden. Zal ze breken of zal ze de wereld op een geheel nieuwe manier kunnen bekijken?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.050 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Aan de andere kant van de kamer kwam een spetterende brunette binnen. Ze stelde zichzelf voor als Gabriëlla. Gabriëlla was lang en slank en droeg iets wat op een zakelijke outfit leek, al merkte Sara op dat ze er hoge laarzen met naaldhakken onder droeg.

“Ze zijn klaar voor je,” zei ze en nam Sara bij de hand om haar door het huis te leiden. Aan het eind van de centrale hal kwamen ze bij een lift uit. De deuren gleden open en de twee vrouwen stapten binnen.

Gabriëlla reikte naar de knop waar een B op stond, maar in plaats van erop te drukken, draaide ze eraan, zodat het kapje naar voren zwaaide om een slot te onthullen. Ze haalde een sleutel uit haar zak, stak hem in het slot en draaide hem naar links. De lift kwam brommend op gang. Op de rode led-display was eerst B te lezen, dan SB1 en uiteindelijk stopte hij bij SB2. Toen de lift tot stilstand kwam, gebeurde er niets. De deuren openden niet.

Gabriëlla haalde een klein doosje uit haar zak. Ze opende het en Sara zag er een contactlensdoosje in liggen.

“Heb je ooit lenzen gehad?” vroeg Gabriëlla.

“Nee, ik zie perfect, dus ik heb ze nooit nodig gehad.”

“Dit zijn ondoorzichtige black-out contactlenzen. Als ik ze bij je indoe, kun je niets meer zien. Ben je er klaar voor?”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0