Begeerte: een erotische BDSM-fantasie

Collage made of many pictures with a beautiful girls in sexy lingerie

Angela is het soort vrouw dat op ieder vlak van haar leven de baas is. Het probleem is dat ze dat helemaal niet wil zijn, in ieder geval niet in de slaapkamer. Ze heeft iemand nodig die de leiding neemt, een sterke man die van nature dominant is. Ze weet zeker dat haar man die persoon niet is. Nu ontvangt ze e-mails van een man die de dominantie vertoont waar ze zo naar hunkert. Ze zal gedwongen worden te kiezen tussen de man van wie ze houdt en de minnaar die ze nodig heeft.

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.000 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Het was stil in het park. Toen ze de figuur in zwarte kleding op haar auto af zag komen, klopte haar hart in haar keel. Dat moest hem zijn. De man tikte met een gehandschoende hand op het autoraam en ze drukte op het knopje om het raam te openen. “Ja?” ze vroeg zich plotseling af of dit wel zo’n goed idee was. Het klonk nogal gevaarlijk om met een vreemde man af te spreken, in het donker, op een verlaten locatie.

“Stap uit de auto, Angela,” zijn stem was laag en er klonk een stille autoriteit in die ze meteen uit zijn correspondentie herkende. Het moest hem wel zijn en ze dwong zichzelf adem te halen terwijl ze deed wat haar opgedragen werd. “Draai je om,” hij duwde haar tegen de autodeur, zijn handen waren sterk en ze rilde bij de gedachte aan de rest van zijn harde lichaam zo dichtbij haar.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0