Al het goede komt in drieën: een erotische fantasie

good things come in threes dutch 2100x1400 cover

Staci was populair geweest op de middelbare school, ze deed altijd haar best en kreeg altijd alles wat ze wilde. Alles, behalve Dean Montgomery. Wanneer ze wordt gevraagd om na tien jaar een reünie te organiseren voor haar afstudeerklas, hoopt ze dan ook dat ze de kans krijgt om een paar overgebleven fantasieën te verwezenlijken. Helaas klapt ze dicht wanneer ze oog in oog met Dean staat. Wanneer Lena, een andere cheerleader uit hun klas, een trio voorstelt, een kans om Dean samen te verleiden, stemt Staci schoorvoetend toe. Maar zal dit triootje op veel meer uitlopen dan Staci had verwacht?

Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.150 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema’s. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.

Fragment:

Staci leunde achterover en sloeg haar benen over elkaar in een poging de prikkeling van Deans nabijheid en het gespreksonderwerp te negeren – jezus, wat ruikt zijn aftershave heerlijk! Dean keek haar aan, zijn blik rustte op haar gezicht voordat hij omlaag gleed over haar laag uitgesneden blouse en blote benen die ze door de beweging had tentoongesteld. Ze bloosde en tilde haar glas naar haar lippen om zich erachter te verbergen. Vreemd, maar de drank hielp totaal niet tegen de vlinders in haar buik en het tintelende gevoel dat ze voelde opkomen.

“Heb jij ooit een trio gehad?” vroeg Lena aan Dean.

Hij glimlachte opnieuw. “Ik heb genoeg dingen gedaan waar ik niet trots op ben, maar daar zat geen trio bij.”

Lena schudde haar hoofd. “Je weet niet wat je mist.”

“Is dat een aanbod?” vroeg Dean, terwijl hij haar met hernieuwde interesse bekeek. “Je wilt een trio met mij… en, wie nog meer?”

Lena knikte naar Staci. “Wij drieën.”

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0