Acht is bijna genoeg: een erotische fantasie

Edie is toe aan een pauze. Ze weet dat ze zichzelf heeft laten gaan en nog belangrijker, ze weet dat ze zichzelf teleurgesteld heeft. Een onverwacht telefoontje van haar beste vriendin redt haar leven en gunt haar tijd om haar lichaam in vorm te brengen en haar visie op wat belangrijk en onbelangrijk is in haar leven…en, wanneer ze nieuwe mensen ontmoet en leert dat er meer is dan het leven dat ze zelf leidde, vindt ze de moed om haar man naar het eiland te vragen zodat ze hem kan laten zien wat ze ontdekt heeft.

Dit is een expliciet erotisch kort verhaal van ongeveer 5050 woorden. Het bevat grafisch taalgebruik en seksuele onderwerpen. Het is slechts voor volwassenen bedoeld die geïnteresseerd zijn dit soort materiaal te lezen in rechtsgebieden waar verkoop en koop niet in tegenspraak met de lokale wetten zijn.

Uittreksel:

De Gulfstream IV vloog van Panama City in een directe vlucht naar Duncan Town op Ragged Island in de Bahama’s. Betsy’s vader had er al een huis sinds de 70er jaren. Er waren slechts ongeveer zeventig mensen overgebleven in het dorpje maar het leek alsof Betsy er al vijf jaar gelukkig woonde. Toen de jet op de landingsbaan neerstreek wachtte Betsy op haar.

De twee renden elkaar tegemoet en omarmden elkaar. Betsy zag er nog precies zo uit als op de dag dat ze afgestudeerd waren maar dan ze diepgebruind. De bikini die ze droeg was het woord amper waard, zo weinig bedekte deze van haar lichaam..dat nog steeds strak en lenig was. “Oh baby!” zei Betsy, “Kom mee naar het huis. We hebben je zo weer blij…er is geen betere plek in de wereld om na te denken.” Een autootje nam hen mee naar de vliegveld haven en ze klommen aan boord van de twaalf meter lange Sun Dancer die Betsy’s vader daar had.

Betsy ging naar de brug terwijl Edie de lijnen binnenhaalde. Toen de boot van de aanlegsteiger afging klom Edie op de brug. Betsy’s bikini hing aan een pin op de brug en Edie hapte naar adem bij het zien van haar oude vriendin die gemakkelijk de grote boot door het kielwatergebied vlakbij de steiger stuurde, helemaal naakt en schijnbaar onbewust daarvan.

Amazon

Barnes & Noble

Kobo

Also from Google, Apple and SmashwordsComments are closed.

Share this Page

Like our content?  Share it with the world.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Linkedin0
DiggDigg0
Tumblr0
Stumbleupon0
Reddit0
Delicious0
E-mail
Blogger0