Μια Απρόσμενη Συμφωνία : Σειρά BDSM με δισεκατομμυριούχος, Πρώτο Βιβλίο

unexpected contract greek 2100x1400 cover

Η Σύλβι Μπέρν είναι μια νέα φοιτήτρια πανεπιστημίου, της οποίας οι ελπίδες για μια πολυτελή ζωή στη Νέα Υόρκη, έχουν συνθλιβεί από τις ατελείωτες ώρες που εργάζεται για να ξεχρεώσει τα φοιτητικά της δάνεια και χρέη. Μια μέρα, αυτό το άπειρο κορίτσι θα γνωρίσει τον Κο. Ντάνιελ Κίνγκ, έναν γοητεύτικό και όμορφο επιχειρηματία, ο οποίος θα της δώσει την ευκαιρία να ξεπληρώσει τα χρέη της καθώς θα εντρυφεί σε απαρράμιλλη ηδονή : αλλά με τι τίμημα;

Αυτή είναι μια σύντομη ερωτική ιστορία περίπου 4.800 λέξεων. Περιέχει γραφική γλώσσα και σεξουαλικά θέματα. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους που ενδιαφέρονται για αυτού του είδους το περιεχόμενο, όπου η πώληση και η απόλαυση του δεν παραβιάζουν τους τοπικούς νόμους.

Απόσπασμα:

“Εντάξει,” είπε ξερά. “Εδραιώσαμε το γεγονός οτι χρωστάω και οτι είσαι θαμώνας στο καφέ που δουλεύω,” διστασε, “ή που δούλευα. Και νάμαστε εδώ.” άνοιξε τα χέρια της δείχνοντας το λαμπρό ξενοδοχείο, και έστειλε μια ερωτηματική ματιά στον κύριο Κίνγκ.

Χαμογέλασε. “Και νάμαστε εδώ.” Έγειρε προς τα μπρός, μπλέκοντας τα δάχτυλα του. “Τί θα έλεγες για μια συμφωνία?” τη ρώτησε. Η Συλβί τεντώθηκε, ήταν καχύποπτη. Κοίταξε τον κύριο Κίνγκ. Καθόταν με αυτοπεποίθηση, κοιτώντας με ενδιαφέρον τη Συλβί.

Δίστασε. “Τί είδους συμφωνία?” ρώτησε. Υποψιαζόταν ήδη, και η καρδιά της χτυπούσε γρήγορα.

“Θα το κρατήσουμε απλό,” της είπε με τη φωνή του εντελώς επαγγελματική. “Θα σε βοηθήσω να ξεπληρώσεις τα χρέη σου,” η ματιά του ήταν καυτή, “κι εσύ…θα μου κάνεις συντροφιά.”

Η Συλβί δεν μπορούσε να κρύψει το σοκαρισμένο της ύφος. Περίμενε κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα της προξενούσε έκπληξη το ότι συνέβη. Απ’ το μυαλό της περνούσαν χιλιάδες ερωτήσεις. Φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί το γεγονός οτι ο κύριος Κίνγκ ήταν τρομερά ελκυστικός – στο όριο της φαντασίας, αν ήθηλε να είναι ειλικρινής. Επίσης δεν μπορούσε να αρνηθεί το γεγονός οτι το παραμικρό του άγγιγμα έκανε το δέρμα της να καίει.

Kobo

Also available on Smashwords, iTunes, Google PlayComments are closed.